De Molensteen geeft u 10% introductiekorting

Polygrafieken van Micha Baker en Teis Albers

De Molensteen | Lijstenmakerij & Kunstuitleen sinds 1974 introduceert een nieuwe serie fraaie en betaalbare schilderijen van onder andere Micha Baker.

Met de introductie van een nieuwe serie stoere en betaalbare schilderijen trapt De Molensteen in Hoorn de feestmaand december af.

De schilderijen van kunstenaars Micha Baker of Teis Albers, met afmetingen variërend van 120 x 70 cm tot 100 x 100cm bestaan uit gezichten gecombineerd met steden en/of Pop Art. Als techniek wordt gebruik gemaakt van een gloednieuwe druktechniek: Polygrafie. Polygrafiek is een combinatie van diverse print en druktechnieken met daarnaast ambachtelijk handwerk. Het unieke aan dit proces is een reliëf in de prent die tot stand komt door een handgemaakt sjabloon. Dit sjabloon wordt door middel van een pasta overgezet op het te bedrukken materiaal. Door een chemische reactie zal er reliëf ontstaan op het te bedrukken materiaal. Herhaling van dit procedé geeft een diversiteit aan reliëf.

Micha Baker Kunst
Micha Baker Kunst

Resultaat: polygrafiek is betaalbaar, uniek en geeft enorm veel sfeer. De oplage van deze schilderijen en vastgesteld op 75. U krijgt een gesigneerd certificaat bijgeleverd.

De gehele collectie van Micha Baker en Teis Albers is online beschikbaar op molensteen.nl. Op onze website kunt u de diverse werken stuk voor stuk bekijken. Gedurende de Hoorn Bruist weken (27 november t/m 31 december 2016) ontvangt u 10% korting op de schilderijen. Vul hiervoor de kortingscode ‘HoornBruist10’ in.

Een kleine selectie van deze schilderijen is ook beschikbaar via onze kunstuitleen. De maandelijkse kosten zijn slechts €16,-. Van dit bedrag spaart u ook nog eens de helft!

Geïnteresseerd?

Alle beschikbare werken zijn online in onze shop te vinden. Wilt u de werken eerst in real life zien voordat u een keuze maakt? Kom langs en laat u verbazen door de kwaliteit en originaliteit van deze techniek. Wij vertellen u er graag meer over.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem contact met ons op.