Ophangsystemen

Uw wandinrichting begint met het kiezen van de juiste rail. Wij bieden verschillende railtypen voor wand- en plafondbevestiging.

Meer informatie…

Documentatie

Bent u op zoek naar een specifiek detail of wilt u de catalogus nog eens rustig doorbladeren? Download onze catalogi, montage-instructies of architectentekeningen.

Meer informatie…

Schilderij ophangen?

Thuis. De plek waar je jezelf kunt zijn. Waar je je omringt met mooie foto’s van reizen in het buitenland, kindertekeningen of een mooi kunstwerk uit onze kunstuitleen. Ze hebben allemaal een betekenis, maar bovenal zeggen ze: dit is mijn thuis.

Samen met STAS zorgen wij ervoor dat die vertrouwde plek eenvoudig met jou (en je gezin) kan mee groeien. Zodat elke bewoner zich thuis voelt en je woonkamer een oneindige bron van inspiratie blijft. Onze klanten kiezen voor het gemak, de flexibiliteit en de beperkte kosten van een ophangsysteem. Of u nu een systeem zoekt voor een systeemplafond of bij u thuis aan de muur, bij ons bent u aan het juiste adres.

In onze galerie kunnen we u aan de hand van voorbeelden alle mogelijkheden laten zien. Van een systeem met verlichting tot volledig weggewerkt.

Bekijk alvast alle mogelijkheden of download de catalogus met bijbehorende prijslijst.

Schilderij ophangen De Molensteen Hoorn

Download de brochure, en bekijk de mogelijkheden!

Download onze boormal om nooit mis te boren.
Geen printer? Kom langs!