Echte fotoafdrukken in galeriekwaliteit met keuze uit 5 soorten premium papier!

Professionele fotografen zweren bij echte fotoafdrukken. Geproduceerd in perfecte galeriekwaliteit, uitsluitend op high-end fotopapier. Wij drukken uw foto’s af op een Canon imagePROGRAF PRO-4000. Deze grootformaat printer zorgt met 12 kleuren inkt voor haarscherpe afdrukken. Dankzij de combinatie van de modernste printtechniek en de beste papiersoorten, voldoen onze fotoafdrukken zelfs aan de allerhoogste eisen.

Laat u overtuigen door de kwaliteit van onze printservice!

Foto in lijst - Foto afdrukken Hoorn

Uw foto afdrukken?

  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Kies voor de beste papiersoorten
  • Ontvang altijd 10% korting op losse prints na aanschaf wissellijst
  • Keuze uit 3 Photopapers en 2 Fine Art Papers

Heb jij al een vriendenpas?

Bij aankoop van een BARTH® Wissellijst ontvangt u onze vriendenpas. De pas geeft u recht op een korting van 10% op de losse fotoprints!

Leuk om uw mooiste foto’s te rouleren in de wissellijst!

Canon
Pro Photopaper

Fotopapier
200grs
Gloss | Satin

Eigenschappen:

– Standaard fotopapier
– Keuze uit Gloss of Satin
– Goede kleurdiepte
– Hoge grijstonen
– Beste prijs/kwaliteit

Deze top kwaliteit foto inkjet papier heeft een fotocoating voor hoge kwaliteit natuurlijke kleur afdrukken van grafische afbeeldingen, presentaties en foto’s. Het papier biedt goede kleur dichtheid en uitstekende beeldscherpte. Dit is het meest ideale product voor gebruikers die topkwaliteit fotografische re-producties nodig hebben tegen een aantrekkelijke prijs.

Hahnemühle
Photo Luster

Luster Fotopapier
260grs
Mat

Eigenschappen:

Hahnemühle Photo Luster 260, is een all-round, modern fotopapier met fantastisch mooie printresultaten. Het is speciaal ontwikkeld om telkens weer de mooiste resultaten te boeken in combinatie met de huidige generatie inkjetprinters van Epson Canon en HP. Het materiaal is helderwit en voorzien van een parelglans coating met een hoog inktopnemend vermogen. Hierdoor krijgt men telkens weer afdrukken van de bestmogelijke kwaliteit. De print is direct droog en vochtbestendiyg.

Printen in kleur en/of in zwart/wit: u zult telkens weer worden verrast door de resultaten van dit materiaal.

Ilford GALERIE
Gold Fibre Silk

Fine Art Baryta
310grs
Silk

Eigenschappen:

Dit Ilford Fine Art Paper is gemaakt van 100% katoen. Het bezit een barietlaag. Deze structuur is identiek aan die van traditioneel fotografisch barietpapier en daardoor uitermate geschikt voor zwart-wit afdrukken.  Dit papier biedt een betere definitie, langere toonschaal en heeft uitstekende archiveringseigenschappen. Barietpapier op vezelbasis heeft een unieke uitstraling die je werk mooi ondersteunt. De 310grs dikte geeft uw foto een hoog kwaliteitsgevoel.

Uitermate geschikt voor zwart-wit prints.

Hahnemühle
Photo Rag®

Fine Art Cotton
308grs
Mat

Eigenschappen:

Hahnemühle Photo Rag® is een mat, Fine Art papier met een zeer glad oppervlak. Het papier voelt zijdezacht aan en heeft een natuurlijk witte kleur. Het basismateriaal is vervaardigd uit 100% katoenvezel. Het papier is zuurvrij, bevat geen chemische witmakers en heeft hierdoor een zeer lange levensduur.Hierdoor worden zeer fraaie resultaten geboekt bij het afdrukken van kleur en/of zwart/wit bestanden.

Het materiaal is geliefd bij portretfotografen om de zeer natuurlijke weergave van huidtinten.

Biedt De Molensteen | Printservice kleurenmanagement aan?

Ja, we stellen voor iedere techniek, waarmee bij De Molensteen | Printservice prints en afdrukken geproduceerd worden, een ICC-profiel om te downloaden ter beschikking. Het doel van een consequent kleurbeheer is een hoogst mogelijke authentieke weergave van het oorspronkelijke bestand op, om het even welk, uitvoerapparaat.

Vraag het ICC profiel aan via ons contactformulier