Echte fotoafdruk op dibond

Foto achter acryl op eibond De Molensteeen Hoorn

Laat uw mooiste foto zien zoals toonaangevende fotografen, musea en galeries hun werken exposeren: een echte fotoafdruk achter acryl op dibond. De glasheldere eigenschappen van acrylaat geven uw foto nog meer diepte en zorgen voor een strak en hoogwaardig resultaat.

Fotopaneel op aluminium

fotopaneel op aluminium De Molensteen Hoorn

Bij sublimeren wordt gebruik gemaakt van hittegevoelige inkten die een verbinding aangaan met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak. Uw foto zal in hoogglans of mat uitgevoerd worden in levensechte kleuren en in een uitmuntende resolutie. Het paneel wordt voorzien van een ophangsysteem.

3D Fotopaneel op aluminium

Het 3D fotopaneel dezelfde eigenschappen als het fotopaneel op aluminium. Doordat de randen van het aluminium paneel in een hoek van 90 graden worden gezet, krijgt het paneel een 3D uitstraling met een rand aan de zijkant. U heeft de keuze in hoogglans of matte afwerking.

Uw eigen foto als kunstwerk

Fotografie heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Niet zo gek als u ziet welke technieken er anno 2016 zijn om een foto te presenteren. In onze galerie werken wij veel met foto’s en hebben ervaring met vele fotoproducten. Er zijn online tientallen technieken en mogelijkheden te vinden om foto’s af te laten drukken. Soms zijn er zoveel dat u door de bomen het bos niet meer ziet en eigenlijk ook niet helder heeft wat u nu eigenlijk krijgt voor hetgeen u betaald.

De Molensteen biedt u de mogelijkheid om uw foto in de beste fotolabs op een unieke wijze af te drukken. Zoals we bij elk product in onze galerie en lijstenmakerij doen kijken we als eerste naar kwaliteit. Wij willen alleen de beste kwaliteit leveren aan onze klanten. Gelukkig vallen dan al ruim 60% van alle mogelijkheden af. Wij hebben ervoor gekozen om 3 verschillende technieken te leveren. U stuurt uw foto naar ons door, wij controleren de kwaliteit en uw gewenste afmetingen, geven de prijs aan u door en na uw akkoord laten we uw foto bij onze leverancier afdrukken.

Foto als kunst aan de muur De Molensteen Hoorn

Rechtenvrije foto's afdrukken De Molensteen Hoorn

Stockfoto’s via internet

Op de website shutterstock.com vindt u meer dan 100 miljoen afbeeldingen, foto’s en andere fraaie beelden. Dit bedrijf stelt fotografen en creatieven in de gelegenheid om hun foto’s en afbeeldingen tegen een fee te verkopen. Door zoekwoorden aan afbeeldingen toe te voegen bent u in staat deze te vinden. De enorme hoeveelheid content op dit platform biedt ongekend veel mogelijkheden.

Wanneer u op shutterstock.com een foto/beeld heeft gevonden die u graag in huis of op kantoor wilt hebben hangen kunt u dit in het aanvraag formulier aan ons doorgeven. Wij zullen de het juiste formaat bij shutterstock.com afnemen en het beeld voorbereiden voor het drukproces. Vergeet niet het beeldnummer van uw foto door te geven via het aanvraagformulier.

Inrichten kantoorpand of praktijk

De sky is the limit. In kantoorpanden of praktijk/wachtruimten is fotografie steeds meer in opkomst. Behalve dat u de mogelijkheid heeft grote oppervlakten te voorzien van een afbeelding, kunt u bijvoorbeeld ook mooie foto’s van de stad waarin u gevestigd zit gebruiken. Zelfs hele wanden behoren tot de mogelijkheden.

Om u hierin te begeleiden kunnen wij op locatie uw wensen inventariseren en de juiste afbeeldingen verzamelen.    Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en creatieve ideeën? Neem contact op!

Wand bekleding fotografie De Molensteen Hoorn

Heeft u een specifieke vraag?