Foto afdrukken

Foto afdrukken Hoorn De Molensteen

Wij printen uw foto’s, zwart-wit, sepia of kleur op de hoogste kwaliteit Canvas of papier. Canon, Hahnemühle en Ilford. Benieuwd naar de diverse mogelijkheden?

Meer informatie…

Canvas afdrukken

Afdrukken canvas Hoorn De Molensteen

Door een foto op canvas te drukken krijgt u het effect van een echt schilderij. Ons canvas doek bestaat uit 25% katoen. Kwaliteit gegarandeerd.

Meer informatie…

Ingelijste producten

Uw foto’s in een fraaie lijst geeft een luxe uitstraling. Kies voor hout of aluminium, en extra passe-partout of Museumglas. Weten welke mogelijkheden wij bieden?

Meer informatie…

Andere producten

Uw fotoprint op dibond, achter acrylglas of zelfs een echte fotoafdruk tussen dibond en acrylglas. Geniet van deze moderne presentatie. Gegarandeerd een eyecatcher!

Meer informatie…

Hoogwaardige foto afdrukken

De Molensteen biedt een toonaangevende en professionele printservice in het centrum van Hoorn, dat gespecialiseerd is in hoogwaardige foto afdrukken. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit papiersoorten.

Wij drukken uw foto’s af op een Canon imagePROGRAF PRO-4000. Deze grootformaat printer zorgt met 12 kleuren inkt voor haarscherpe afdrukken op verschillende soorten papier en canvas.

Heeft u een foto die u geprint wilt hebben op een bepaalde maat? Geen probleem. Wij beoordelen uw foto en helpen u in de keuze het juiste papier te kiezen. Uiteraard kunt u onze papiersoorten voelen en zien in de galerie.

Inmiddels kan De Molensteen gerenommeerde fotografen, kunstenaars en musea tot de klantenkring rekenen. Fotografen die persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, zijn bij ons aan het juiste adres.

Voor informatie en advies over onze printservice kunt u ook onze galerie bezoeken.

Vragen?
printservice@molensteen.nl

Prijslijsten

Overzicht van prijzen voor onze printservice.
Losse prints op fotopapier, fine art afdrukken, canvas, opplakken, lamineren en diverse afwerkingen.

Bestanden aanleveren

Wilt u een bestand laten afdrukken?
Via WeTransfer kunt u het bestand naar ons toesturen. Gebruik daarvoor het mailadres: printservice@molensteen.nl

Aanleverspecificaties

Geen nood!
Wij controleren uw bestand handmatig voordat we gaan afdrukken, maar om verassingen te voorkomen, hierbij onze aanleverspecificaties.

Bent u professioneel fotograaf en wilt u uw foto’s bij ons laten afdrukken?
Informeer naar onze aantrekkelijke voorwaarden.

Wilt u een giclee uitgeven in een open of gelimiteerde oplage?
Onze expertise kan daarbij helpen.

Onze partners: