Inlijsten

Ofschoon het in bijna alle gevallen makkerlijker praat om met het werk bij ons langs te komen en je te laten verbazen, snappen we dat er iets meer overtuiging nodig is.

> Meer over inlijsten

Reparatie

Klein ongelukje met een schilderij gehad? Geen probleem. In veel gevallen volstaat een kleine reparatie aan het werk en kun je er weer lang van genieten.

> Meer over reparatie

Onderhoud

Net zoals een fiets heeft ook een inlijsting onderhoud nodig. Invloeden van buitenaf spelen hier een belangrijke factor in. De waas aan de binnenkant van uw glas bijvoorbeeld.

> Meer over onderhoud

Bekijk onze meest gestelde vragen!

Als niets te gek is…

Naast ruim 42 jaar ervaring en meervoudig prijswinnaar “Beste lijstenmaker van Nederland”, is onze lijstenmaker sinds 2016 ook officieel gecertificeerd. Dit betekend dat je al het dierbare werk met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen. Olieverf schilderijen, oude kaarten, (pen) tekeningen, etsen, borduurwerken, zeefdrukken en reproducties, alles krijgt een extra dimensie met een mooi passe-partout en/of lijst. Ook het inlijsten van dierbare bezittingen of erfstukken behoort tot de mogelijkheden. Wij werken uitsluitend met conserverende materialen die het werk niet aantasten. Naar gelang je wens en budget kijken we naar de mogelijkheden. Denk hierbij aan UV-werende glassoorten en kartons gemaakt van stoffen.

Reparatie is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Alvorens we overgaan tot het samenstellen van een nieuwe inlijsting is raparatie in veel gevallen nog mogelijk. Ook voor het schoonmaken van oude olieverfschilderijen ben je bij ons aan het juiste adres.

Lijstenmakerij Hoorn De Molensteen