Renteloze kunstkoop

Ieder kunstwerk in de collectie van De Molensteen is ook te koop. Indien u niet wilt huren maar wel een fraai nieuw kunstwerk heeft gevonden voor boven de bank, tafel of dressoir kunt u kiezen tussen een aankoop ineens of onze renteloze kunstkoop.

Aantrekkelijk geprijsd

De prijzen die wij vragen voor onze werken zijn marktconform. Dit betekend dat u nooit teveel betaald voor een werk. Onze kunst is altijd op een bijzonder mooie manier ingelijst. Op onze website artinspire.nl is onze collectie online te bewonderen. Indien u een bepaald kunstwerk graag wilt bekijken, of u wilt weten hoe het werk bij u in huis staat, neem even contact met ons op. Er zijn altijd mogelijkheden.

Teis Albers kunst - The great Escape

Betaling ineens of in renteloze termijnen

Naast betaling ineens, kunt u kiezen voor 25% aanbetaling en 10 rentevrije maandelijkse termijnen van 7,5% van de waarde van het kunstwerk. U betaalt dus geen huur en geen rente. Na ontvangst van de laatste maandelijkse termijn is het kunstwerk uw eigendom.

Wij liepen langs de etalage en waren gelijk verkocht! Wat een prachtig schilderij van Yulia Muravyeva. De Molensteen heeft ons gewezen op de mogelijkheid van een renteloze kunstkoop. We betaalden een deel aan en de rest betalen we in maandelijkse termijnen af. Onlangs ontvingen we het certificaat en zijn we trotse eigenaars van dit mooie bloemenkunstwerk!

Rekenvoorbeeld

U koopt een kunstwerk van: € 1.000,-
U betaalt slechts 25% aan: € 250,-
U betaalt 10 termijnen van: € 75,-
Na betaling van de 10e termijn ontvangt u het certificaat en is het kunstwerk uw eigendom!
James Kerwin Beelitz

Ik wil graag meer informatie over een renteloze kunstkoop: