Kunst huren voor bedrijven

De meeste van onze klanten kiezen voor het gemak, de flexibiliteit en de beperkte kosten van onze kunstuitleen. Samen zoeken we een collectie uit die inspireerd en past bij uw bedrijf of instelling. Optioneel monteren wij ophangsystemen en hangen wij de werken op de juiste manier op. Tevens kunnen we afspreken de kunst jaarlijks te wisselen, waardoor uw kunstcollectie eigentijds en inspirerend blijft.

Fraaie eigentijdse kunstcollectie

Bij onze kunstuitleen kiest u uit top kunstenaars. Door onze eigen lijstenmakerij lijsten wij al onze werken zelf in. Dit zie je. De lijsten om deze werken zijn stuk voor stuk gekozen bij het beeld. Geen standaard aluminum omlijstingen, maar fraaie houten lijsten met dubbele passe-partouts. Maandelijks worden nieuwe kunstwerken aan de collectie toegevoegd. Door onze jarenlange ervaring hebben wij goede contacten met kunstenaars en uitgevers. Mede hierdoor vindt u altijd een vernieuwende, actuele kunstcollectie van hoge kwaliteit.

Kunst vinden in de mooiste collectie

De Molensteen is al ruim 42 jaar gespecialiseerd in kunst. Onze medewerkeres zijn deskundig, professioneel en klantgericht. Niet voor niets huren vele bedrijven, van praktijken met enkele kunstwerken tot organisaties met grote kantoren kunst bij De Molensteen.

In de galerie van De Molensteen voel je je als een kind in een snoepwinkel. Alle kleur en diversiteit in de collectie spreekt enorm aan. In de wachtruimte van onze praktijk hangen sinds kort 2 kunstwerken van De Molensteen – kunstuitleen. Door de full-service dienstverlening heeft De Molensteen ophangsystemen gemonteerd en zijn de werken voor ons opgehangen. Prachtig!

Kosten

U zult verbaast staan over de lage kosten van het huren van kunst bij De Molensteen. Tevens zijn de kosten volledig fiscaal aftrekbaar.
Bekijk de tarieven

Neem contact op!