Inlijstwedstrijd 2016: Lijstenmakerij De Molensteen pakt 2e plaats!

Lijstenmaker Koos Kenter pakt 4 prijzen in 5 jaar.

Trots prijkt de ingelijste Giclée ‘Up North’, 2e prijs bij de vakjury in de categorie “conserverend inlijsten” in de galerie van Lijstenmakerij De Molensteen. Koos Kenter, gecertificeerd lijstenmaker, verricht al 25 jaar allerlei inlijstwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Zijn kennis en kunde is niet onopgemerkt gebleven en een begrip in en omgeving.

Als lid van branchevereniging Art-Frame heeft De Molensteen al verschillende keren meegedaan aan de jaarlijkse inlijstwedstrijd die door Art-Frame wordt georganiseerd. Ook dit jaar ging hij in de categorie “conserverend inlijsten” de strijd aan met collega’s. Allemaal moesten zij dezelfde Giclée, gemaakt door kunstenaar ‘Hope’ zo inlijsten dat het voldoet aan de normen van conserverend inlijsten.

Bij conserverend inlijsten wordt speciaal gelet op bepaalde vaktechnische aspecten en de gebruikte materialen.  De werkwijze moet het werk beschermen tegen allerlei nadelige invloeden waarbij de waarde te allen tijde gewaarborgd moet blijven.

De inzending van De Molensteen werd zeer kritisch beoordeeld en gejureerd door een vakjury en een publieksjury, te weten branchegenoten en geïnteresseerden uit het hele land. De uitslag wees uit dat Lijstenmakerij De Molensteen de 2e prijs van de vakjury verdiende. Uit handen van Sylvia Rollema, hoofd wedstrijdleiding, kreeg Koos Kenter een bokaal overhandigd als bewijs dat hij is uitgeroepen tot winnaar van de 2e prijs!

Koos Kenter is er trots op dat zijn inlijsting wederom in de prijzen is gevallen. Reeds enkele jaren behoord De Molensteen tot de top van Nederland als het gaat om inlijsten. Wilt u zelf overtuigd worden door het vakmanschap van De Molensteen? Neem contact op of kom langs!

Meer informatie over inlijsten is te vinden op onze website www.molensteen.nl.

De Molensteen is gevestigd op de Nieuwstraat 11 in Hoorn
Tel. 0229-219657 of
info@molensteen.nl