Borduurwerk inlijsten

Borduurwerk opspannen voor een perfect resultaat!

Lijstenmakerij De Molensteen is sinds 1974 onder andere gespecialiseerd in het inlijsten van borduurwerken en andere handwerken.

Een borduurwerk waaraan u vele uren heeft gewerkt verdiend een fraaie en vooral conserverende inlijsting. Lijstenmakerij De Molensteen is het adres in Hoorn en omgeving voor het inlijsten van deze waardevolle handwerken. Wekelijks lijsten wij geboortewerken, merklappen en andere naaldkunst in. Vrolijke geboorteborduurwerken zijn een fraai cadeau en een kostbaar bezit voor later.

Borduren inlijsten De Molensteen Hoorn Lijstenmakerij

Wassen

Zorg ervoor dat uw borduurwerk schoon is. Niets vervelender dan een vlek of streep over het witte doek. Eenmaal gespannen is wassen niet meer mogelijk. Alle overige draden en steken worden zo nodig door ons vakkundig weggewerkt.

 

Opspannen

Het resultaat na al die uren van borduren mag er zijn! U wilt uiteraard dat het goed, vertrouwd en “recht op de draad” gespannen wordt ingelijst.

Wij lijsten uw borduurwerk in op een zuurvrije ondergrond. Dit voorkomt de gele of bruine verzuring vlekken die anders over een aantal jaren mogelijk zichtbaar worden door uw borduurwerk.

Passe-partout

Bij borduurwerk en ander handwerk heeft u dezelfde keuze als bij geboortekaartjes en andere afbeeldingen. We starten met het uitzoeken van een passend passe-partout. Dit kan een enkele passe-partout zijn of een dubbele met een fraaie accent kleur.

Lijst

Na uw keuze van passe-partout volgt lijst. Kiest u voor een houten of aluminium lijst. Wij laten alle mogelijkheden aan onze uitzoektafel de revue passeren. Kiest u voor een neutrale kleur of zoekt u voor uw kleinkind een vrolijke kleur uit?

Glas

Tot slot komen onze verschillende glassoorten aan bod. Door middel van stalen zullen wij u de verschillen laten zien en eigenschappen van de soorten uitleggen.

De Molensteen Lijstenmakerij Hoorn Borduurwerk inlijsten

Bestaande inlijstingen

Heeft u een reeds ingelijst borduurwerk dat wel een opfrisbeurt kan gebruiken bent u bij ons aan het juiste adres. Nieuw glas, een nieuwe passe-partout en/of een nieuwe lijst maken ook een borduurwerk van 10 jaar oud weer tot een fris en mooi handgemaakt kunstwerk.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *