Ontvang 10% korting op Senatori Town collectie

Beelden van Selwyn Senatori

Zoekt u een leuk origineel kerstcadeau?? In de laatste weken van 2017 kunt u  deze leuke beelden collectie van Selwyn Senatori extra voordelig aanschaffen. U ontvangt namelijk 10% korting op Senatori Town collectie tot 31-12-2017!

Alles in deze collectie is ontworpen door Selwyn Senatori. In deze 3D-collectie laat hij alle personages en omgevingen van zijn schilderijen zijn spectaculair tot leven gebracht in een unieke omgeving.

Tevens zitten de beelden, vazen en mokken in een leuke geschenkverpakking! Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.

Senatori Town De Molensteen Hoorn

Ontvang 10% korting op Senatori Town collectie!!

Gebruik kortingscode ‘SINTERSANTA’

geldig t/m 31-12-2017 | web only

Senatori Town De Molensteen Hoorn

“Selwyn Senatori is geboren te Pallanza in Italië. Hij is afgestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten in Utrecht, waar hij de richting illustratieve vormgeving heeft gedaan. Deze richting leert je beeld te maken, door concept vorm te geven met de daartoe behorende materialen. Daarnaast zorgt de opleiding ervoor je veelzijdigheid te ontwikkelen.
En dat heeft absoluut in zijn voordeel gewerkt. Selwyn Senatori is begonnen bij de uitgeverij Lemniscaat jeugdboeken te illustreren. Verder is hij genomineerd door de Art Directors Club Nederland [adcn], als aankomend illustratief talent, waardoor hij automatisch in het reclamejaarboek kwam te staan.

Bekijk en bestel zijn collectie nu in onze webshop:

De Molensteen

Sinds 1974 gevestigd in de oude binnenstad van Hoorn. Naast een lijstenmakerij en kunstuitleen, drukken wij sinds 2017 ook high quality fotoafdrukken op Hahnemuhle, Ilford en Canon papier. De foto’s of Fine Art prints kunnen naar wens in galeriekwaliteit verwerkt worden om aan de muur te hangen. Denk hierbij aan dibond, Acryl en ingelijst.

Neem voor meer informatie contact op.